Even voorstellen

Silvia de Graaf-KetteringIk ben Silvia de Graaf-Kettering. In 1959 zag ik het levenslicht in Lichtenvoorde (Achterhoek) en ben in de jaren 90 met man en kinderen verhuisd naar Nieuw Buinen. Hier ben ik verschillende jaren als gastouder werkzaam geweest. Toen mijn kinderen ouder werden en naar het voortgezet gingen, ben ik in een drogisterij gaan werken en heb hier mijn diploma assistent drogist behaald. Daar kwam ik er al snel achter dat een pijnstiller er bij een groot gedeelte van de mensheid bij hoort.

Hier kwam ik ook in aanraking met de Bach Bloesemremedies en de filosofie van dr. Bach trok mij enorm aan. Bach stelt namelijk dat ziekte voortkomt uit een disbalans in de emotionele gesteldheid. En dat wanneer deze opgelost wordt, ook de symptomen zullen verdwijnen. Zelf keek ik altijd al bij mezelf en mijn gezinsleden naar: wat heb je gedaan- hoe heb je geslapen- wat zit je dwars enz. Naarmate ik me meer verdiepte in de werking van de Bach bloesemremedies en de filosofie van dr. Bach vielen voor mij de puzzelstukjes in elkaar. Het logische gevolg voor mij was dan ook dat ik de opleiding tot Bach bloesemconsulent ben gaan volgen.

Deze heb ik inmiddels met goed gevolg volbracht zodat ik nu als Bach-bloesemconsulent sta ingeschreven in het Bach-Foundation register. Leuk dat je op mijn website bent, wie weet zie ik je in mijn praktijk!

Lieve groetjes,
Silvia