Qure Energetic Connections

De energetische methode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging zet!

Qure Energetic Connections bewerkstelligt een krachtige energetische verbinding vanuit je Ware Ik (wie je in werkelijkheid bent), met de ander en het Veld (de bron met allesomvattende informatie). Ieder mens ervaart immers gedurende zijn of haar leven op enig moment blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch niveau.

Qure Energetic Connections geeft inzicht in de oorzaak van de blokkades en klachten, leert je de heelheid van je Ware Ik herkennen en te omarmen, om zodoende het vertrouwen in het natuurlijk, zelfherstellend vermogen terug te krijgen en het evenwicht te herstellen.

Qure Energetic Connections is een proces, dat jou, in harmonieuze relatie met je Ware Ik in beweging brengt en je in staat stelt vanuit de essentie te handelen, waardoor je je potentieel kunt inzetten, zowel in je privéleven als in je werkomgeving.

Qure Energetic Connections is ontwikkeld door Peter Rombouts.

Gecertificeerde Qure Professionals handelen en behandelen vanuit een diepe en krachtige verbinding met zichzelf en anderen. Een ieder heeft zijn eigen specialismen, zijn eigen talenten die hij/zij in elke sessie of behandeling volledig inzet.

Voor een optimaal resultaat zijn meestal drie behandelingen nodig.

Wil je meer informatie mail silvia@bloemenkracht.eu of bel tel: 06 48275430

Qure